Panel gandum kayu

  • Wood grain panel YC205

    Panel gandum kayu YC205

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

    Port of loading: Guangzhou utawa Shenzhen

    Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C

  • Wood grain panel YC203

    Panel gandum kayu YC203

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Port of loading: Guangzhou utawa Shenzhen

  • Wood grain panel YC204

    Panel gandum kayu YC204

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

    Port of loading: Guangzhou utawa Shenzhen

    Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C

  • Wood grain panel YC202

    Panel gandum kayu YC202

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Port of loading: Guangzhou utawa Shenzhen

    Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C

  • Wood grain panel YC201

    Panel gandum kayu YC201

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

    Port of loading: Guangzhou utawa Shenzhen

    Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C