Panel cetak UV YA503

Katrangan singkat:

Negara Asal: China

Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

MOQ: 300㎡

Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

Port of loading: Guangzhou utawa Shenzhen

Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C


Detail Produk

Fitur panel cetakan UV aluminium

1. Bobot entheng, kaku lan kekuatan sing dhuwur.

2. Print miturut pola sampeyan. 

3. Gampang diresiki lan dijaga.

4. Trep kanggo nginstal. 

5. Penampilan sing elegan lan awet

6. Ramah lingkungan, bisa didaur ulang 100%.

Panel cetak aluminium UV minangka salah sawijining teknologi perawatan permukaan paling maju kanggo panel aluminium. Amarga cara nyithak, ketajaman pola lan tliti nyarang warna adoh saka teknologi perawatan panel aluminium tradisional. Utamane teknologi pencetakan UV embos telung dimensi, presisi embossing lan presisi pewarnaan luwih unggul tinimbang proses tradhisional, lan minangka salah sawijining pilihan paling apik kanggo proses etching embossing panel aluminium. Panel aluminium cetakan UV duwe kekandelan ing ngisor iki yaiku 1.0mm, 1.2mm, 1.5mm, 2.0mm, 2.5mm, 3.0mm, 4.0mm, lsp. Ukuran maksimum sawise ngecor bisa nganti 1500x5000mm.

Thanks kanggo teknologi pencetakan, pola bisa disesuaikan karo preferensi panjaluk sampeyan. Kanthi tembung liyane, sampeyan bisa nyithak adhedhasar pola sing diwenehake. Mula, cocog banget kanggo kabeh persyaratan khusus ing lapangan dekorasi, lan luwih cocog kanggo perawatan tembok ing sawetara hotel mewah, pusat perbelanjaan, gedung kantor, bandara, stasiun metro, stasiun kereta api, rumah sakit, villa, gymnasium, bangunan omah, aula pameran lan klub.

Jeneng produk Panel cetakan Aluminium UV
Barang No. YA503
Materi Aluminium
Paduan aluminium 1100 H24 / 3003 H24 / 5005
Perawatan lumahing Percetakan UV
Werna Pola sing disesuaikan
Kandel 1.2mm / 1.5mm / 2.0mm / 2.5mm / 3.0mm / 4.0mm / 5.0mm
Ukurane 600 x 600mm / 600 x 1200mm / 1300 x 4000mm / ukuran khusus
Kemasan Peti kayu ekspor standar
Cara ngolah Slotting, nglereni, nglipat, mlengkung, ngelas, nguatake, mecah, nglukis lan ngemas.
Aplikasi Cocog kanggo njero ruangan, hotel, rumah sakit, bangunan omah, villa, stasiun, gymnasium, bandara, stasiun metro, stasiun kereta api kecepatan tinggi, aula pameran, pusat perbelanjaan lan klub

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita