Punching panel seni YA601

Katrangan singkat:

Negara Asal: China

Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

MOQ: 300㎡

Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

Port of loading: Guangzhou utawa Shenzhen

Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C


Detail Produk

Fitur panel seni berlubang aluminium

1. Gampang diproses lan doyo maneka warna pola

2. Gampang dipasang

3. Nggantheng rupane

4. Macem-macem kekandelan lan ukuran

5. Serap swara sing apik

6. Multiple pilihan aperture8. Bobot entheng

7. Umur lawase dawa

8. Ramah lingkungan, bisa didaur ulang 100%.

Panel seni punching utamane digawe saka piring paduan aluminium berkualitas tinggi liwat perforasi mekanik. Minangka salah sawijining produk veneer aluminium, iki dipersonalisasi lan modis, kanthi warna lan bentuk doyo sing beda-beda, sing bisa nggawe swasana seni sing unik lan ningkatake rasa hirarki lan modernitas bangunan kasebut.

Wangun punch veneer aluminium punching minangka parameter penting kanggo nemtokake tampilan produk sing apik utawa ora. Umume, panel berlubang bisa dirancang kanthi bentuk bunder, alun, plum lan bentuk liyane miturut syarat teoritis. Bolongan sing luwih gedhe, bobote luwih entheng, nanging tekanan anti lan kekuatan tarik luwih ringkih, sing mengaruhi aplikasi doyo veneer aluminium.   

Jinis veneer seni punching: pola doyo, mbentuk pukulan, pukulan abot, doyo tipis ultra, doyo bolongan mikro, doyo nglereni garis, doyo laser, lsp.

Kita ngajeni alam lan selaras karo konsep desain kualitas tinggi. Nalika industrialisasi lan urbanisasi wis ngrubah lingkungan urip kita, pengrajin kita ngupayakake golek lingkungan sing seimbang lan gawe anyar, ngasilake alam sing nomer loro, lan nyantikake lingkungan urip kita. Kayata lukisan ukiran budaya karakteristik kutha sing unik, arsitektur karakteristik, lanskap karakteristik, semangat karakteristik. Tukang kita kanthi tliti nyathet pangowahan kutha kasebut.           

Jeneng produk Punching panel seni
Barang No. YA601
Materi Aluminium
Paduan aluminium 1100 H24 / 3003 H24 / 5005
Perawatan lumahing Lapisan PVDF / Lapisan bubuk / Anodized
Werna Sembarang warna RAL, warna padhet, warna logam
Kandel 1.0mm / 1.5mm / 2.0mm / 2.5mm / 3.0mm / 4.0mm / 5.0mm
Ukurane 600 x 600mm / 600 x 1200mm / 1300 x 4000mm / ukuran khusus
Kemasan Peti kayu ekspor standar
Cara ngolah Slotting, nglereni, nglipat, mlengkung, mlengkung, ngelas, nguatake, mecah, nglukis lan ngemas.
Aplikasi Cocog kanggo njero ruangan ruangan, balok lan kolom, balkon, awning, fasad lobi, hotel, rumah sakit, bangunan perumahan, villa, stasiun, gymnasium, bandara, pusat perbelanjaan, opera, stadion, gedung kantor lan gedung pencakar langit
   

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita