Produk

  • Punching art panel YA602

    Punching panel seni YA602

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

    Port of loading: Guangzhou utawa Shenzhen

    Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C

  • Punching art panel YA601

    Punching panel seni YA601

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

    Port of loading: Guangzhou utawa Shenzhen

    Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C

  • Modelling panel YA312

    Panel model YA312

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

    Port of loading: Guangzhou utawa Shenzhen

    Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C

  • Modelling panel YA311

    Panel model YA311

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C

  • Modelling panel YA104

    Panel model YA104

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C

  • Modelling panel YA206

    Panel model YA206

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

    Port of loading: Guangzhou utawa Shenzhen

    Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C

  • Aluminum ceiling YD102

    Langit-langit aluminium YD102

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

    Port of loading: Guangzhou utawa Shenzhen

    Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C

  • Aluminum ceiling YD101

    Langit-langit aluminium YD101

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

    Port of loading: Guangzhou utawa Shenzhen

    Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C

  • UV printing panel YA503

    Panel cetak UV YA503

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

    Port of loading: Guangzhou utawa Shenzhen

    Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C

  • UV printing panel YA502

    Panel cetak UV YA502

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

    Port of loading: Guangzhou utawa Shenzhen

  • UV printing panel YA501

    Panel cetak UV YA501

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

    Port of loading: Guangzhou utawa Shenzhen

    Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C

  • Imitation marble panel YC108

    Panel marmer tiruan YC108

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

    Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C