Panel berlubang

  • Perforated panel-YA310

    Panel berlubang-YA310

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

    Port of loading: Guangzhou utawa Shenzhen

  • Perforated panel-YA308

    Panel berlubang-YA308

    Penyerapan swara sing apik

    Pilihan kaping pirang-pirang aperture lan susunan

    Bobot entheng

    Umur lawase dawa

    Ukuran proses sing tepat

    Resistensi nyandhang Super

    Ramah lingkungan, bisa didaur ulang 100%.

  • Perforated panel-YA307

    Panel berlubang-YA307

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

    Port of loading: Guangzhou utawa Shenzhen

  • Perforated panel-YA313

    Panel berlubang-YA313

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

    Port of loading: Guangzhou utawa Shenzhen

    Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C