Panel berlubang-YA313

Katrangan singkat:

Negara Asal: China

Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

MOQ: 300㎡

Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

Port of loading: Guangzhou utawa Shenzhen

Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C


Detail Produk

Fitur panel berlubang aluminium

1. Gampang diproses lan bentuk

2. Bisa dicet utawa dipoles

3. Gampang dipasang

4. Nggantheng rupane

5. Macem-macem kekandelan lan ukuran

6. Serap swara sing apik

7. Multiple pilihan aperture lan susunan

8. Bobot entheng

9. Umur lawase dawa

10. Ukuran pangolahan sing tepat

11. resistensi nyandhang Super

12. Lingkungan sing ramah, bisa didaur ulang 100%.

Panel berlubang aluminium digawe dening peralatan CNC utawa pemotong laser profesional kanggo dobel kabeh jinis bolongan kayata lingkaran, elips, kothak, rhombus, heksagon, kembang plum lan bolongan liyane sing beda lan ora ana masalah burr. Veneer berlubang aluminium, uga diarani veneer aluminium doyo. Sawise ngetokake kabeh jinis bolongan, banjur diteken nganggo mesin mlengkung. Lumahing digawe saka fluorokarbon utawa lapisan bubuk, supaya piring aluminium ora bisa dioksidasi alami, utawa kanggo nggawe macem-macem warna favorit kanggo tampilan sing apik, saengga veneer aluminium dadi warna, sing penting banget kanggo dekorasi konstruksi. lan efek kecantikan.

Iki minangka produk kanthi swara lan fungsi dekorasi sing sithik. Sanalika, nduweni ciri khas bahan cahya, tahan suhu dhuwur, tahan karat, tahan api, tahan lembab, anti shock, stabilitas kimia sing apik, bentuk sing apik, warna sing elegan lan efek dekoratif sing apik. Iki uga kondusif kanggo ventilasi, disipasi panas lan ngenalake luwih akeh cahya.

Jinis veneer seni punching: pola doyo, mbentuk pukulan, pukulan abot, doyo tipis ultra, doyo bolongan mikro, doyo nglereni garis, doyo laser, lsp.

Kita ngajeni alam lan selaras karo konsep desain kualitas tinggi. Nalika industrialisasi lan urbanisasi wis ngrubah lingkungan urip kita, pengrajin kita ngupayakake golek lingkungan sing seimbang lan gawe anyar, ngasilake alam sing nomer loro, lan nyantikake lingkungan urip kita. Kayata lukisan ukiran budaya karakteristik kutha sing unik, arsitektur karakteristik, lanskap karakteristik, semangat karakteristik. Tukang kita kanthi tliti nyathet pangowahan kutha kasebut.           

Jeneng produk Panel berlubang aluminium
Barang No. YA313
Materi Aluminium
Paduan aluminium 1100 H24 / 3003 H24 / 5005
Perawatan lumahing Lapisan PVDF / Lapisan bubuk / Anodized
Werna Sembarang warna RAL, warna padhet, warna logam
Kandel 1.0mm / 1.5mm / 2.0mm / 2.5mm / 3.0mm / 4.0mm / 5.0mm
Ukurane 600 x 600mm / 600 x 1200mm / 1300 x 4000mm / ukuran khusus
Kemasan Peti kayu ekspor standar
Cara ngolah Slotting, nglereni, nglipat, mlengkung, mlengkung, ngelas, nguatake, mecah, nglukis lan ngemas.
Aplikasi Cocog kanggo njero ruangan ruangan, balok lan kolom, balkon, awning, fasad lobi, hotel, rumah sakit, bangunan perumahan, villa, stasiun, gymnasium, bandara, pusat perbelanjaan, opera, stadion, gedung kantor lan gedung pencakar langit

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita