Walikota Kota Dingxi, Provinsi Gansu Dai Chao ngunjungi perusahaan kita kanggo ngrembug lan ningkatake proyek kerja sama bahan dekorasi tembok tirai veneer aluminium

Walikota Kota Dingxi, Provinsi Gansu Dai Chao ngunjungi perusahaan kita kanggo ngrembug lan ningkatake proyek kerjasama bahan dekorasi tembok tirai veneer aluminium。

Tanggal 1st September 2020, Dai Chao, Wakil Sekretaris Komite Partai Kota lan Walikota Kota Foshan, mriksa Grup Guangdong Jianhan lan diskusi karo Zhou Jianxi, Ketua Grup Jianhan, kanggo ngrembug babagan proyek kerjasama ing bahan dekorasi tembok tirai veneer aluminium, lan ijol-ijolan tampilan lan entuk konsensus babagan masalah tartamtu ing promosi proyek.

 news3

Dai Chao ngunjungi lokakarya aluminium Jianhan Group lan lokakarya pamrosesan bahan dekoratif liyane lan tampilan produk, lan duwe pemahaman rinci babagan sejarah pangembangan perusahaan, segmen bisnis, kinerja bisnis, tata letak regional lan arah lan target transformasi lan upgrade ing mangsa ngarep. Dheweke ujar manawa Jianhan Group, minangka perusahaan swasta sing nggabungake riset lan pangembangan, desain, produksi, pangolahan lan penjualan bahan dekorasi veneer aluminium, duwe reputasi dhuwur ing industri kasebut. Produk kasebut ditondoi kanthi entheng, ora ana polusi, murah lan keamanan dhuwur, lan prospek pasar apik banget. Dingxi minangka kutha simpul penting "One Belt And One Road", kanthi kaluwihan penting kanggo bahan baku, transportasi, tenaga kerja, pasar, platform, lingkungan lan aspek liyane. Kerjasama karo Dingxi mesthi bakal mbukak lelungan anyar transformasi perusahaan lan nganyari pembangunan. Kita kanthi tulus ngundang Jianhan Group kanggo nandur modal lan berkembang ing Dingxi, lan kanthi ide, teknologi, lan manajemen anyar, kita bakal ningkatake upgrade perusahaan lan ngupayakake mbangun Dingxi Jianhan dadi China teknologi tinggi sing berpengaruh.

 news1

  Walikota Dai Chao rapat karo ketua Jianhan Group

 

Jianxi Zhou ujar manawa Jianhan Group wis suwe ngrencanakake nggawe pasar barat laut, lan tata letake wis jelas. Dingxi duwe endowment sumber daya sing apik, prospek pasar sing jembar lan lingkungan bisnis sing apik banget. Perusahaan yakin lan yakin bakal nggawe perusahaan model Jianhan Group ing Dingxi kanggo reformasi lan transformasi lan upgrade fresco.

Pimpinan Biro Keuangan Kota lan Komite Administrasi Zona Pangembangan Ekonomi Dingxi melu kegiatan ing ndhuwur.


Wektu kiriman: Mar-30-2021