Infinitus Plaza

Guangzhou Infinitus Plaza dununge ana ing Kota Anyar Baiyun, Distrik Baiyun, Kutha Guangzhou, Provinsi Guangdong. Iki dirancang dening arsitek terkenal lan misuwur ing donya, sing dikenal kanthi jeneng "Ratu kurva" --- Zaha Hadid.

Infinitus Plaza nyambungake rong wilayah kasebut kanthi serangkaian "cincin tanpa wates", kaya "∞", ngubengi taman tengah kanggo nggawe area komunikasi sing mbukak lan ngenalake akeh cahya alami menyang interior, sing apik kanggo lingkungan, ngirit energi lan cedhak karo alam.

Kabeh panel tembok tirai aluminium kanggo Infinitus Plaza ditawakake dening perusahaan kami --- Pabrik bahan bangunan Yingjiwei. Paduan aluminium kanggo plaza utamane 3003 H24 lan 5083. Kanggo menehi jaminan kualitas panel, kekandelan fasad dijaluk nggunakake piring berkualitas tinggi 4.0mm lan 5.0mm. Perawatan lumahing lapisan PVDF warna-warni kanggo kabeh panel nyegah saka udan asam, hawa adhem lan hawa panas, lan njamin produk kasebut awet lan tetep tampan.

Novel, desain kreatif, lan standar kontrol kualitas ketat nambah kesulitan ngolah panel aluminium, nanging tetep ora mandheg sikap, riset lan kerja keras terus-terusan, pungkasane kita mbenakake masalah siji-siji. Kanggo nuduhake kemampuan produksi, negesake kualitas lan ketulusan kanggo pelanggan, kita malah misahake siji lini produksi anyar kanggo proyek iki. Layanan pelanggan eksklusif, lini produksi independen, tim respons cepet kanggo desain, produksi lan masalah instalasi situs, kabeh diuji lan diakoni dening tim Zaha Design Institute lan pelanggan.

Proyek Guangzhou Infinitus Plaza bakal rampung, bakal dadi landmark anyar Guangzhou lan salah sawijining proyek luar biasa ing saindenging jagad.

Minangka pabrik, kita siyap kanggo tantangan anyar kanggo proyek apa wae, kesulitan ora bakal ngalahake kita, nanging mbantu kita dadi kuwat lan kuat. Yen ana kekarepan, ana Yingjiwei.


Wektu kiriman: Mar-24-2021