Panel aluminium

Jupuk panel aluminium

1. Bobot entheng, kaku lan kekuatan sing dhuwur.

2. Ketahanan cuaca sing apik lan sifat anti-korosif.

3. Bisa diolah dadi bentuk rumit.  

4. Multicolors kanggo milih.  

5. Gampang diresiki lan dijaga.

6. Trep kanggo nginstal. 

7. Ramah lingkungan, bisa didaur ulang 100%.

Apa panel Aluminium?

Panel aluminium uga dijenengi piring aluminium, veneer aluminium, klambi aluminium, lan fasad aluminium, digawe saka paduan aluminium bermutu tinggi, lan diproses kanthi macem-macem teknik pemrosesan kayata ngethok, nglipat, mbengkok, ngelas, nguatake, nggiling, nglukis, lsp.

Minangka pilihan utama kanggo nggawe klambi, veneer aluminium duwe papan pangembangan sing jembar dibandhingake karo bahan eksterior kayata ubin keramik, kaca, panel komposit aluminium, panel honeycomb lan marmer.

Lumahing panel tembok tirai aluminium umume perawatan krom, lan banjur nggunakake perawatan cat semprotan fluorokarbon. Panel padat aluminium dicet lan resin fluorida polivinididens fluorokarbon kanthi warna padhet lan warna logam. Tahan korosi banget lan tahan cuaca, udan asam, semprotan uyah lan macem-macem polutan udara, tahan panas lan adhem banget, bisa tahan radiasi ultraviolet sing kuat, jangka panjang kanggo njaga non-fading, non-chalking lan awet.

Umume digawe saka panel, kaku, sudhut aluminium lan komponen liyane

Paduan aluminium: 1100 H24 / 3003 H24 / 5005

Kekandelan panel: 1.0mm, 1.5mm, 2.0mm, 2.5mm, 3.0mm, 4.0mm, 5.0mm, 6.0mm lan 7.0mm

Ukuran panel: 600 x 600mm, 600 x 1200mm, 1300 x 4000mm utawa ukuran khusus

Aplikasi

Panel aluminium cocok kanggo dekorasi tembok interior lan eksterior, fasad lobi, dekorasi kolom, overpass pejalan kaki, pengikat elevator, tutup balkon, plafon khusus khusus ing njero ruangan, lsp. Tembok eksterior, balok lan kolom fas arsitektur, balkon, awning, bandara , stasiun, rumah sakit, opera, stadion, gymnasium lan bangunan pencakar langit.

Yen dibandhingake karo panel komposit aluminium, sifat mekanik panel aluminium jelas luwih apik tinimbang panel komposit, lan tahan tekanan angin, umur layanan uga luwih apik tinimbang panel komposit aluminium. Apa maneh, panel aluminium biasane digawe kanggo produk rampung ing pabrik lan dipasang ing situs.

Panel aluminium saiki dadi pop ing saindenging jagad, dadi pilihan sampeyan kanggo nggawe bahan dekorasi.


Wektu kiriman: Mar-24-2021