Warta

  • Rapid development of aluminum panel

    Pangembangan panel aluminium sing cepet

    Ing negara kita, produk bangunan aluminium wiwit pungkasan, nanging ing negara maju, panel tembok tirai aluminium wis duwe sejarah puluhan taun. Kanthi pangembangan reformasi lan pembukaan, China duwe pangembangan aluminium kanthi cepet ...
    Waca liyane
  • Advantages of aluminum solid panels

    Keuntungan panel solid aluminium

    Saka tahan korosi panel solid aluminium lan tahan cuaca, tahan udan asam, kabut uyah lan kabeh jinis polusi udara, tahan panas lan adhem banget kuwat, bisa nolak radiasi ultraviolet sing kuwat, bisa njaga dawa lan ora luntur, ora bisa pulverisasi , layanan dawa ...
    Waca liyane
  • The Mayor of Dingxi City, Gansu Province Dai Chao visited our company to Discuss and promote the cooperation project of aluminum veneer curtain wall decoration material

    Walikota Kota Dingxi, Provinsi Gansu Dai Chao ngunjungi perusahaan kita kanggo ngrembug lan ningkatake proyek kerjasama bahan dekorasi tembok tirai veneer aluminium

    Walikota Kota Dingxi, Provinsi Gansu Dai Chao ngunjungi perusahaan kita kanggo ngrembug lan ningkatake proyek kerja sama bahan dekorasi tembok tirai veneer aluminium Guangd ...
    Waca liyane
  • Infinitus Plaza

    Infinitus Plaza

    Guangzhou Infinitus Plaza dununge ana ing Kota Anyar Baiyun, Distrik Baiyun, Kota Guangzhou, Provinsi Guangdong. Dirancang dening arsitek terkenal lan misuwur ing donya, sing dikenal kanthi jeneng "Ratu kurva" --- Zaha Hadid. Infinitu ...
    Waca liyane
  • Aluminum panel

    Panel aluminium

    Jupuk panel aluminium 1. Bobot ringan, kaku lan kekuatan sing dhuwur. 2. Resistensi cuaca sing apik lan sifat anti-korosif. 3. Bisa diolah dadi bentuk rumit. 4. Multicolors kanggo milih. 5. Gampang diresiki ...
    Waca liyane