Panel model

  • Modelling panel YA312

    Panel model YA312

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

    Port of loading: Guangzhou utawa Shenzhen

    Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C

  • Modelling panel YA311

    Panel model YA311

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C

  • Modelling panel YA104

    Panel model YA104

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C

  • Modelling panel YA206

    Panel model YA206

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

    Port of loading: Guangzhou utawa Shenzhen

    Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C