Panel marmer tiruan

  • Imitation marble panel YC108

    Panel marmer tiruan YC108

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

    Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C

  • Imitation marble panel YC107

    Panel marmer tiruan YC107

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

    Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C

  • Imitation marble panel YC102

    Panel marmer tiruan YC102

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

    Port of loading: Guangzhou utawa Shenzhen

    Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C

  • Imitation marble panel YC106

    Panel marmer tiruan YC106

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

    Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C

  • Imitation marble panel YC105

    Panel marmer tiruan YC105

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

    Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C

  • Imitation marble panel YC104

    Panel marmer tiruan YC104

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

    Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C

     

     

  • Imitation marble YC102

    Marmer tiruan YC102

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

    Port of loading: Guangzhou utawa Shenzhen

    Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C

  • Imitation marble panel YC103

    Panel marmer tiruan YC103

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

    Port of loading: Guangzhou utawa Shenzhen

    Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C

  • Imitation marble panel YC101

    Panel marmer tiruan YC101

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

    Port of loading: Guangzhou utawa Shenzhen

    Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C