Marmer tiruan YC102

Katrangan singkat:

Negara Asal: China

Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

MOQ: 300㎡

Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

Port of loading: Guangzhou utawa Shenzhen

Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C


Detail Produk

Fitur panel seni berlubang aluminium

1. Gampang diproses lan doyo maneka warna pola

2. Gampang dipasang

3. Nggantheng rupane

4. Macem-macem kekandelan lan ukuran

5. Serap swara sing apik

6. Multiple pilihan aperture8. Bobot entheng

7. Umur lawase dawa

8. Ramah lingkungan, bisa didaur ulang 100%.

Panel marmer lan watu tiruan aluminium minangka salah sawijining jinis efek dekorasi, sing padha karo marmer, granit lan watu.

Tembok efek marmer imitasi nyedhiyakake jinis awan kaya efek kanthi owah-owahan warna, tekstur jero lan perasaan estetis sing sugih. Efek kerajinan kaya iki bisa digunakake ing permukaan tembok interior utawa fasad njaba bangunan. Nalika lapisan nutupi kekandelan tartamtu, bisa uga nglindhungi tembok bangunan.

Imitasi macem-macem efek marmer alami, cocog kanggo kolom, meja, tembok lan permukaan liyane.

Keuntungan panel marmer tiruan aluminium:

1. Cocog kanggo macem-macem permukaan sing bentuke khusus, kayata kolom Romawi, ing njero lan njaba tangga sing muter lan permukaan liyane sing kompleks lan khusus;

2. Kabeh digawe kanthi proses lapisan sing kompleks, mula luwih entheng tinimbang bahan watu sing bobote, bobote kurang saka sedasa watu alami;

3. Imitasi tiruan, nanging teknologi tiruan sing apik bakal nggawe produk rampung kanthi tekstur marmer alami, warna, apik lan loman.

4. kaku lan kekuatan sing dhuwur.

5. Gampang diresiki lan dijaga.

Jeneng produk Panel marmer lan watu tiruan aluminium
Barang No. YC102
Materi Aluminium
Paduan aluminium 1100 H24 / 3003 H24 / 5005
Perawatan lumahing Lapisan PVDF / Lapisan bubuk
Werna marmer tiruan lan watu
Kandel 1.0mm / 1.5mm / 2.0mm / 2.5mm / 3.0mm / 4.0mm / 5.0mm
Ukurane 600 x 600mm / 600 x 1200mm / 1300 x 4000mm / ukuran khusus
Kemasan Peti kayu ekspor standar
Cara ngolah Slotting, nglereni, nglipat, mlengkung, mlengkung, ngelas, nguatake, mecah, nglukis lan ngemas.
Aplikasi Cocog kanggo macem-macem papan urip lan papan makarya, balok lan kolom, balkon, awning, meja, hotel, rumah sakit, villa, stasiun, bandara, gymnasium, pusat perbelanjaan lan aula operaexhibition lan gedung komersial.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita