Panel Honeycomb

  • Honeycomb panel YB102

    Panel Honeycomb YB102

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

  • Honeycomb panel YB101

    Panel Honeycomb YB101

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

    Port of loading: Guangzhou utawa Shenzhen

    Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C