Panel ukir

  • Carved panel-YA205

    Panel ukir-YA205

    Kaluwihan panel tembok dekorasi ukiran aluminium:

    1. Bahan entheng, presisi tinggi

    2. Bisa nggawe pola apa wae, ora prelu mbukak cetakan.

    3. Gampang diresiki

    4. Kekuwatan luwih apik tinimbang papan plastik aluminium

  • Carved panel-YA203

    Panel ukir-YA203

    Kaluwihan panel tembok dekorasi ukiran aluminium:

    1. Bahan entheng, presisi tinggi

    2. Bisa nggawe pola apa wae, ora prelu mbukak cetakan.

    3. Gampang diresiki

    4. Macem-macem warna kanggo pilihan sampeyan

  • Carved panel-YA202

    Panel ukir-YA202

    1. Bahan entheng, presisi tinggi

    2. Bisa nggawe pola apa wae, ora prelu mbukak cetakan.

    3. Gampang diresiki

    4. Macem-macem warna kanggo pilihan sampeyan

    5. Apik

    6. Kekuwatan luwih apik tinimbang papan plastik aluminium

    7. Biaya produksi sithik, ngirit bahan liyane

  • Carved panel-YA204

    Panel ukir-YA204

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

    Port of loading: Guangzhou utawa Shenzhen

    Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C