Panel ukir-YA204

Katrangan singkat:

Negara Asal: China

Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

MOQ: 300㎡

Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

Port of loading: Guangzhou utawa Shenzhen

Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C


Detail Produk

Fitur panel ukiran aluminium

1. Bobot entheng, kaku lan kekuatan sing dhuwur.

2. Ketahanan cuaca sing apik lan sifat anti-korosif.

3. Bisa diproses dadi bentuk rumit kaya desain saben

4. Multicolors kanggo milih.  

5. Gampang diresiki lan dijaga.

6. Trep kanggo nginstal.

7. Ramah lingkungan, bisa didaur ulang 100%.

Panel ukiran aluminium diproses kanthi macem-macem bolongan utawa pola sing beda ing piring aluminium kanthi mesin ukiran. Liwat pangolahan ukiran, plate plate aluminium bisa terus ditambah karo rasa ruang lan duwe fungsi transmisi cahya lan ventilasi. Pangowahan lan kecocokan lingkungan njaba sing beda kanggo perawatan khusus, saengga garis kasebut luwih rame lan elegan. Beda karo konsep modeling tradisional, luwih cocog kanggo macem-macem klub modern, dekorasi omah lan kantor.

Panel ukiran aluminium bisa dianggep plat aluminium kothong, bisa dipotong lan diukir kothong kanthi kekandelan 10,0mm, lan peralatan pamrosesan nggunakake mesin CNC. Utamane digunakake kanggo macem-macem bahan, iki minangka cara pangolahan sing becik kanggo nglereni macem-macem precisioin, format gedhe lan pola bentuk khusus. Panel aluminium bisa diukir dadi klambi aluminium non-standar kanthi ukuran lan bentuk sing beda-beda miturut desain pelanggan. Lan bisa digawe kanthi macem-macem pola kayata langit-langit, tembok langsir, kolom lan liya-liyane.

Jinis veneer seni punching: pola doyo, mbentuk pukulan, pukulan abot, doyo tipis ultra, doyo bolongan mikro, doyo nglereni garis, doyo laser, lsp.

Kita ngajeni alam lan selaras karo konsep desain kualitas tinggi. Nalika industrialisasi lan urbanisasi wis ngrubah lingkungan urip kita, pengrajin kita ngupayakake golek lingkungan sing seimbang lan gawe anyar, ngasilake alam sing nomer loro, lan nyantikake lingkungan urip kita. Kayata lukisan ukiran budaya karakteristik kutha sing unik, arsitektur karakteristik, lanskap karakteristik, semangat karakteristik. Tukang kita kanthi tliti nyathet pangowahan kutha kasebut.           

Jeneng produk Panel ukir aluminium
Barang No. YA204
Materi Aluminium
Paduan aluminium 1100 H24 / 3003 H24 / 5005
Perawatan lumahing Lapisan PVDF / Lapisan bubuk / Anodized
Werna Sembarang warna RAL, warna padhet, warna logam
Kandel 2.0mm / 2.5mm / 3.0mm / 4.0mm / 5.0mm
Ukurane 600 x 600mm / 600 x 1200mm / 1300 x 4000mm / ukuran khusus
Kemasan Peti kayu ekspor standar
Cara ngolah Slotting, nglereni, nglipat, mlengkung, mlengkung, ngelas, nguatake, mecah, nglukis lan ngemas.
Aplikasi Cocog kanggo njero ruangan ruangan, balok lan kolom, balkon, awning, fasad lobi, hotel, rumah sakit, bangunan perumahan, villa, stasiun, gymnasium, bandara, pusat perbelanjaan, opera, stadion, gedung kantor lan gedung pencakar langit

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita