Panel aluminium

  • Perforated panel-YA309

    Panel berlubang-YA309

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Port of loading: Guangzhou utawa Shenzhen

    Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C

  • Aluminum panel-YA103

    Panel aluminium-YA103

    Negara Asal: China

    Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

    MOQ: 300㎡

    Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

    Port of loading: Guangzhou utawa Shenzhen

    Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C

  • Aluminum panel-YA311

    Panel aluminium-YA311

    Biaya konstruksi sithik, jumlahe entheng, kapadhetan 2690KG / meter kubik, nyuda bobot, nyuda bobot bobot bahan struktur bangunan sakabehe.

    Umur layanan sing dawa, bisa mbentuk film alumina kanthi swasana, supaya ora bisa mlebu korosi.

  • Aluminum panel-YA104

    Panel aluminium-YA104

    Umur layanan sing dawa, bisa mbentuk film alumina kanthi swasana, supaya ora bisa mlebu korosi.

    Ngirit energi lan perlindungan lingkungan, daur ulang 100%, nilai daur ulang sing dhuwur, hemat energi lan perlindungan lingkungan.

  • Aluminum panel-YA102

    Panel aluminium-YA102

    Pola kelas dhuwur lan mewah, warna lan tekstur sing jelas, pola padhet lan tahan nyandhang, non-formaldehida, ora beracun, lan ora ngeculake gas mbebayani.

    Ora perlu kuwatir bab bau sing digawe saka cat lan lem sawise dekorasi. Kanthi kualitas apik banget, iki minangka pilihan pertama kanggo dekorasi arsitektur mewah.

  • Aluminum panel-YA101

    Panel aluminium-YA101

    Panel aluminium digawe saka piring aluminium paduan sing kuat lan cat fluorokarbon sing diimpor, sing bisa dicet nganggo pola sing beda.

    Pola kelas dhuwur lan mewah, warna lan tekstur sing jelas, pola padhet lan tahan nyandhang, non-formaldehida, ora beracun, lan ora ngeculake gas mbebayani.