Panel aluminium-YA103

Katrangan singkat:

Negara Asal: China

Istilah perdagangan: EXW, FOB, CFR lan CIF

MOQ: 300㎡

Wektu timbal: 7-20 dina gumantung saka jumlah.

Port of loading: Guangzhou utawa Shenzhen

Ketentuan pembayaran: T / T utawa L / C


Detail Produk

Fitur panel aluminium

1. Bobot entheng, kaku lan kekuatan sing dhuwur.
2. Ketahanan cuaca sing apik lan sifat anti-korosif.
3. Aluminium duktil lan kurang titik leleh, ngidini kita gampang nggawe panel aluminium kanthi syarat proyek. Bisa diproses dadi bentuk rumit kaya desain saben
4. Multicolors kanggo milih.
5. Gampang diresiki lan dijaga.
6. Trep kanggo nginstal. Panel tembok tirai aluminium diproses ing pabrik lan dipasang ing kerangka tanpa ngethok ing papan konstruksi.
7. Ramah lingkungan, bisa didaur ulang 100%.

Panel aluminium utamane kalebu panel, kaku, sudut aluminium lan komponen liyane. Iki minangka salah sawijining jinis bahan dekorasi bangunan, sing nggunakake piring paduan aluminium berkualitas tinggi minangka bahan dasar, lan banjur dadi kekandelan, ukuran lan bentuk sing rumit karo perawatan sing beda ing permukaan, lapisan fluorokarbon minangka pilihan utama. Proses lukisan umume dipérang dadi lapisan dobel, telung lapisan utawa papat lapisan. Lapisan fluorokarbon nduweni ketahanan korosi sing apik lan tahan cuaca, bisa nolak udan asam, semprotan uyah lan macem-macem polutan udara, tahan adhem lan panas sing kuwat, bisa nolak radiasi ultraviolet sing kuwat, bisa njaga jangka panjang sing ora luntur, ora bubuk, umur dawa.

Jinis veneer seni punching: pola doyo, mbentuk pukulan, pukulan abot, doyo tipis ultra, doyo bolongan mikro, doyo nglereni garis, doyo laser, lsp.

Kita ngajeni alam lan selaras karo konsep desain kualitas tinggi. Nalika industrialisasi lan urbanisasi wis ngrubah lingkungan urip kita, pengrajin kita ngupayakake golek lingkungan sing seimbang lan gawe anyar, ngasilake alam sing nomer loro, lan nyantikake lingkungan urip kita. Kayata lukisan ukiran budaya karakteristik kutha sing unik, arsitektur karakteristik, lanskap karakteristik, semangat karakteristik. Tukang kita kanthi tliti nyathet pangowahan kutha kasebut.           

Jeneng produk Panel aluminium
Barang No. YA103
Materi Aluminium
Paduan aluminium 1100 H24 / 3003 H24 / 5005
Perawatan lumahing Lapisan PVDF / Lapisan bubuk / Percetakan anodized / UV, emobssing
Werna Werna RAL, warna padhet, warna logam, gandum kayu, marmer tiruan lan watu
Kandel 1.0mm / 1.5mm / 2.0mm / 2.5mm / 3.0mm / 4.0mm / 5.0mm
Ukurane 600 x 600mm / 600 x 1200mm / 1300 x 4000mm / ukuran khusus
Kemasan Peti kayu ekspor standar
Cara ngolah Slotting, nglereni, nglipat, mlengkung, mlengkung, ngelas, nguatake, mecah, nglukis lan ngemas.
Aplikasi Cocog kanggo njero ruangan ruangan, balok lan kolom, balkon, awning, fasad lobi, hotel, rumah sakit, bangunan perumahan, villa, stasiun, gymnasium, bandara, pusat perbelanjaan, opera, stadion, gedung kantor lan gedung pencakar langit

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita