Babagan Kita

Foshan City Nanhai Yingjiwei Aluminium Bangunan Material Co., Ltd didegaké ing taun 2009, dununge ing Lishui Town, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Provinsi Guangdong, udakara 20km saka Bandara Internasional Baizhouun Guangzhou. Pabrik kita kalebu wiyar luwih saka 80.000 meter persegi, sing ora kurang saka 200 karyawan lan 30 desainer sing berpengalaman. Kita khusus ngasilake panel veneer aluminium, panel honeycomb aluminium lan langit-langit aluminium kanthi macem-macem jinis perawatan permukaan kayata: lapisan PVDF / Fluorocarbon, lapisan bubuk, permukaan marmer lan gandum kayu, lukisan anodized lan UV lan sapanunggalane. Serbuk kita biasane dipesan saka perusahaan Akzo Nobel sing misuwur ing saindenging jagad, sing bakal njamin kualitas nutupi produk luwih unggul lan awet. 

Ana 3 set mesin slotting, 14 set mesin lentur, 8 set mesin pukulan, 12 set mesin ukiran, 3 set mesin cetak UV lan 2 set mesin pemotong laser ing lokakarya lan garis lapisan bubuk canggih kita dikenalake saka Jepang. Output tahunan veneer aluminium udakara 2,3 yuta meter persegi.

Produk kami seneng reputasi apik lan digunakake ing njero ruangan lan luar negeri, cocog kanggo hotel, rumah sakit, bangunan perumahan, villa, stasiun sepur, stasiun metro, pusat perbelanjaan, gedung kantor lan bangunan pencakar langit lan liya-liyane. Proyek sing disedhiyakake kalebu: Guangzhou Baiyun Bandara; Gimnasium Olimpiade Zhengzhou; Aula Pameran Pameran Canton, Bank Komersial Ethiopia lan Pengadilan Nasional Singapura ...

Sugeng rawuh kanca lan pelanggan saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi pabrik. Kita bakal nindakake sabisane kanggo nawakake layanan solusi veneer aluminium paling apik. Ing endi ana Yingjiwei, ana cara.

Budaya Perusahaan

Kasus Proyek

Proses produksi