Produk Kita

Precisioin: Kerjasama antarane tenaga kerja sing tanggung jawab lan mesin sing alus nggawe produk kasebut bisa dipasang ing proyek apa wae.
Panyedhiya sing apik: Pemasok sheet, Powder, lan aksesoris aluminium kabeh saka perusahaan sing apik lan misuwur.
Kontrol kualitas sing ketat: Produk bakal dipriksa kualitas sawise saben langkah produksi kanggo ngatasi masalah kualitas nil

  • gongchang
  • gongchang
  • gongchang

Babagan kita

Foshan City Nanhai Yingjiwei Aluminium Bangunan Material Co., Ltd didegaké ing taun 2009, dununge ing Lishui Town, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Provinsi Guangdong, udakara 20km saka Bandara Internasional Baizhouun Guangzhou. Pabrik kita kalebu wiyar luwih saka 80.000 meter persegi, sing ora kurang saka 200 karyawan lan 30 desainer sing berpengalaman. Kita khusus ngasilake panel veneer aluminium, panel honeycomb aluminium lan langit-langit aluminium kanthi macem-macem jinis perawatan permukaan kayata: lapisan PVDF / Fluorocarbon, lapisan bubuk, permukaan marmer lan gandum kayu, lukisan anodized lan UV lan sapanunggalane.

Keuntungan kita

Profesional: Tenaga kerja, perancang berpengalaman lan manufaktur fasad aluminium 12 taun.
24 jam nelpon lan prelu narik perhatian saran saka pelanggan.
Win-Win: Rega sing apik, produk sing apik banget lan hubungan sing saling mupangate.

Our advantages
  • TU1
  • TU2
  • TU3
  • TU4
  • TU5
  • TU6
  • TU7
  • TU8